Видавництво "КАМЕНЯР" випустило нову книгу:
Білецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI столітті 
Білецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI столітті [текст] / Василь Білецький. – Львів: Каменяр, 2023. – 386 с.: іл.             
Шановні друзі!
В Україні йде війна, в якій українська нація веде небачену у ХХІ сторіччі битву за своє існування. Нас хочуть знищити, тому що у нас є своя країна, своя мова, своя культура. Кожного дня за вказівками правителів Кремля російські війська завдають ракетні, авіаційні та артилерійські удари по мирних українських містах і селах. Гинуть мирні люди, жінки, діти. Другий рік російські агресори намагаються знищити нас, перетворити квітучу Україну на суцільні руїни й пустелю.

Пропонуємо Вам першу частину книги Василя Білецького «Російський фашизм: геноцид українського народу в ХХІ столітті» (зараз готуються до друку наступні частини цієї книги). Це широкомасштабне видання, наповнене великою кількістю фотоматеріалу, викриває звироднілу сутність нинішнього російського фашизму – рашизму. День за днем автор змальовує страхітливу картину, яка відображає трагічні події, спричинені віроломним нападом Росії на нашу державу – незалежну Україну. Книга ця – своєрідний документ-свідчення усвідомленої злочинної діяльності російських загарбників під керівництвом кремлівської верхівки на чолі з В. Путіним на території нашої держави.

Вважаємо, що страхіття, вчинені рашистами на нашій землі, мають бути задокументовані, аби про них знали і пам’ятали наші нащадки та завжди були готові дати гідну відсіч ворогам. Ця книга – наш посильний внесок у справу загально національного спротиву українського народу, який веде героїчну боротьбу за свою незалежність.
Для випуску у світ наступних частин книги потрібні відповідні кошти, які в нинішніх умовах видавництву непосильно заробити, надходження від продажі книг із зрозумілих причин різко впали. Тому звертаємося до всіх добрих людей, а також і до владних структур долучитися фінансово до цього проєкту. Спільними зусиллями ми зможемо його реалізувати і таким чином покажемо справжнє обличчя так званого старшого брата, зможемо застерегти й інших від російського озвірілого віроломства. Правду про теперішню Росію, яка прагне знищити українців, знищити нашу державу, повинен знати весь світ.
Кошти (з поміткою «На випуск книжки «Російський фашизм: Геноцид українського народу») просимо надсилати на рахунки видавництва «Каменяр»:
АТ КБ «Приватбанк» IBAN: UA453052990000026004031021604
АТ АКБ «Львів» IBAN: UA353252680000026003115562001
або зробити попереднє замовлення в нашому Магазині 
Складаємо найщиріші слова вдячності всім, хто відгукнеться на наше прохання.
Ми неодмінно переможемо ворога, і в нашому краї запанує мир. Тож наша Перемога не тільки заради Перемоги, передусім – для того, щоб була збережена Пам’ять, а з нею – Правда, ми маємо пам'ятати і про жертви, понесені нашим народом.

Слава Україні! Героям Слава!

Директор Видавництва Дмитро Сапіга


 

Білецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI столітті [текст] / Василь Білецький. – Львів: Каменяр, 2023. – 386 с.: іл.  

Замовити книгу в нашому Магазині

Білецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI століттіБілецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI століттіБілецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI століттіБілецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI століттіБілецький Василь. Російський фашизм: геноцид українського народу у XXI столітті