МАГАЗИН видаництва "КАМЕНЯР"
П'ятниця 1 грудня 2023
Увага!!! Вартість видань вказаних у каталозі-магазині може бути змінено. При зміні вартості книжок, Вам буде повідомлено.
Якщо Ви замовляєте товар з позначкою "Немає в наявності" то просимо Вас, перед замовленням, з нами зв'язатися, для уточнення наявності книги, чи можливістю її додруку, а також її актуальної вартості. 
У нас в «МАГАЗИНі» можна розрахуватися банківською карткою VISA, Mastercard та карткою «єПідтримка».
 
   visa mastercard

Виготовлення національних м’ясних продуктів у домашніх умовах (Код товару: K0000668)

Перегляди: 2006
Ціна: 15.00 грн.
плюс доставка
Кількість на складі: 2
Кількість:

Виробник: інші видавництва

Цвігун А. Т., Приліпко Т. М., Повозніков М. Г. Виготовлення національних м’ясних продуктів у домашніх умовах. Посібник. / Кам’янець-Подільський. ПП «Медобори-2006». 2008. - 80 с.
ISBN 978-966-1638-09-8
У посібнику вміщено відомості про особливості забою свиней та використання свіжини для виготовлення різних страв або довгого зберігання м’яса чи сала в домашніх умовах. Коротко і популярно викладені принципи основних технологічних процесів виготовлення домашніх ковбас, паштетів, сальтисонів. Широко подано інформацію про коптіння, а також особливу увагу відведено на рецептури української кухні виробів із м’яса.
Посібник розрахований на слухачів системи післядипломної освіти та дорад-ництва, експертів-дорадників, дорадників, спеціалістів агроформувань, студентів спеціальностей “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" та “Ветеринарна медицина”, власників невеликих переробних підприємств тощо.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Кошик

Sum total:   0.00 грн.
Go to cart