Оновлення традицій: виставка ікон кафедри сакрального мистецтва ЛНАМ у музеї «Бойківщина» [Альбом]: Від Різдва до Великодня, Великдень, Від Великодня до Покрови, Від Покрови до Миколая, Від Миколая до Богоявлення / Керів. проекту Р. Данчин, упоряд. та авт. вступ, статей Р. Данчин, Р. Василик. - Львів: Каменяр, 2013. - 136 с.: іл.  ISBN 978-966-607-290-5

Оновлення традицій: виставка ікон кафедри сакрального мистецтва ЛНАМ у музеї «Бойківщина» [Альбом]: Від Різдва до Великодня, Великдень, Від Великодня до Покрови, Від Покрови до Миколая, Від Миколая до Богоявлення / Керів. проекту Р. Данчин, упоряд. та авт. вступ, статей Р. Данчин, Р. Василик. - Львів: Каменяр, 2013. - 136 с.: іл.

ISBN 978-966-607-290-5

Бойківщина відома своїми давніми мистецькими традиціями іконописання. У 1930-х роках установою, яка змогла зосередити значну частину творів сакрального мистецтва середньовіччя з теренів Старосамбірщини, Самбірщини та Турківщини, став музей «Бойківщина», заснований членами однойменного Товариства (його було ліквідовано, згідно з наказом Міністерства культури УРСР у 1954 p.). Музей відновив свою діяльність у 1991 р. як філія Національного музею у Львові. Від 1998 р. музей «Бойківщина» співпрацює з Львівською академією мистецтв, зокрема із кафедрою сакрального мистецтва. У виставкових залах музею неодноразово експонувались роботи викладачів та студентів цієї кафедри. 2012 рік ознаменував новий рівень співпраці з Академією мистецтв, що переріс у проект цілого ряду виставок, підсумком чого є цей альбом-каталог.