Марковський B. C. Ягідні культури в селянських і фермерських господарствах України. - Кам’янець-Подільський : ПП «Медобори-2006», 2012. - 128 с.; іл.
ISBN 978-966-1638-81-4
Подається походження, поширення, поживна цінність, ботанічна характеристика, особливості росту і плодоношення, кращі сорти і форми, технологічні прийоми вирощування врожаїв, основні шкідники та хвороби ягідних культур. Такими показниками характеризуються культури: суниця, малина, смородина, порічка, агрус, аронія, калина, обліпиха, шипшина. Для кожної культури відведено окрему главу, текст ілюструється рисунками.
Навчальне видання розраховано для фермерів та аматорів-садівників. Цікавий і корисний матеріал знайдуть студенти плодоовочевих факультетів середніх і вищих навчальних закладів.