Приліпко Т. М., Цвігун А.Т., Булатович О.М., Кадиш В.О. Рецепти та технологія приготування шашликів із різких видів м’яса: Практичний посібник. - Кам’янець-Подільський: ПП “Медобори-2006”, 2010. - 64 с.
У посібнику вміщено відомості про м’ясо як продукт харчування, харчову цінність різних сортів, наведена характеристика товарних якостей м’яса, яке м’ясо придатне для виготовлення шашликів. Коротко викладені основні принципи технологічних процесів виготовлення шашликів і наведена рецептура шашликів із різних видів м’ясної сировини.
Посібник розрахований на слухачів інституту післядипломної освіти та дорадництва, експертів-дорадників, дорадників, спеціалістів агроформувань, студентів спеціальностей ‘Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Ветеринарна медицина”, приватних підприємців та широкого загалу.